Hvis du har tør, fedtet, slap eller uren hud, ved du sandsynligvis allerede, hvor irriterende det er konstant at skulle kæmpe med hudproblemer. Sund hud er essentielt for din følelse af kropslig velvære. Og heldigvis er der en lang række ting, du kan gøre for at passe godt på din hud og markant optimere dens fremtoning.  

Tips til en smuk hud  

Hudens fremtoning afhænger i høj grad af, hvad du spiser. Ønsker du en smuk hud, kan det først og fremmest derfor være en god idé at skære ned på dit indtag af sukker, harske fedtstoffer, cigaretter, kaffe og alkohol. Sukker stresser huden. Harske fedtstoffer modarbejder hudens naturlige elasticitet. Cigaretter ælder huden. Kaffe skyller hudens mineraler ud, og alkohol udtørrer din hud indefra.  

For alt i verden bør du også undgå at blive solskoldet, for 80% af linjerne i din hud opstår som følge af solens UVA-stråler. Brug solcreme hver gang, du går udenfor – både om sommeren og om vinteren. Drik rigeligt med vand, dyrk motion mindst fire timer om ugen, sov gennemsnitligt otte timer hver nat. Og sørg for at etablere en god hudplejerutine med produkterne fra Exuviance.  

Om Exuviance 

Exuviance er en amerikansk hudplejekoncern, som har sit hovedkontor i Princeton, New Jersey. Koncernen blev etableret i 1988 af Augene Van Scott og Ruey Yu, der på dette tidspunkt begge studerede farmakologi med dermatologi som speciale. Tidligt opdagede og patenterede de to læger alfahydroxysyreteknologien, der i løbet af de sidste par årtier har været én af de største innovationer inden for hudplejesektoren. Exuviance er blandt de mest anerkendte hudplejeserier på markedet, og dét skyldes, at serien er én af de mest resultatorienterede, der findes.  

Hudplejeprodukter til ethvert behov 

Exuviances hudplejesystem indeholder produkter til stort set alle hudtyper. Uanset dit hudproblem findes der derfor med garanti et Exuviance-produkt, der passer til dig. Blandt de mest populære produkter er dem, der er udviklet til sensitiv hud. Disse produkter efterlader din hud klar og strålende, og samtidig stimulerer de cellefornyelsen og fremmer din huds naturlige eksfolieringsproces. Resultatet er et smukt og meget sundt udtryk.  

Dermatologisk testede produkter 

Samtlige af Exuviances produkter er dermatologisk testet. Derfor kan du være sikker på at kunne se synlige resultater, når du bruger produkter fra Exuviance. Dertil kan du glæde dig ved, at ingen af deres produkter er testet på dyr.  

Overkommelige priser 

Det er en udbredt misforståelse, at god hudpleje koster en formue. Produkterne fra Exuviance er alle til at betale, og da du kun skal bruge en lille mængde om dagen, holder produkterne som regel også i rigtig lang tid.  

Find det rette produkt 

Hvis du gerne vil etablere en god hudplejerutine, er det altafgørende, at du bruger de rigtige produkter. Hudpleje udviklet til tør hud, kan selvsagt ikke skabe positive resultater, hvis du bruger den på en hud, der er fedtet. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge? Så spørg din forhandler til råds, før du endeligt foretager din bestilling.