Plankeborde har været populære i de sidste mange år, da det er populært at tage naturmaterialer med ind i de danske hjem. Som det ligger i ordet består et plankebord af planker af træ. Det mest klassiske bord består af to planker, hvor der er et lille mellemrum i midten. Plankeborde er meget forskellige, da de er fremstillet af forskellige træsorter. På denne måde kan du selv være med til at bestemme hvilket udtryk du gerne vil have. Find ud af hvilket plankebord du drømmer om, så du kan få det bestilt hjem.

Hvad er dit behov til det nye plankebord?

Der er mange ting du skal tænke over i forhold til plankeborde. Du skal overveje hvor langt det må være, hvor mange mennesker der skal kunne sidde rundt om det, hvilke ben det skal være udstyret med samt hvordan bordpladen/plankerne skal se ud. Der er også et prismæssigt aspekt at tage hensyn til. Derfor er det godt at sætte et loft for hvor mange penge bordet må koste. Et plankebord er ikke bare et plankebord, da der findes mange slags på det danske marked. Det er altid en god ide at se forskellige modeller i virkeligheden, så du kan se hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Der findes online plankebordstests 

På internettet findes der forskellige tests du kan tage hvis du er i tvivl om hvilket slags plankebord du skal vælge. Det er altid familiens behov du skal tænke på i forhold til bord. Hvis der er små børn i familien er det rart med et plankebord, hvor det er nemt at tørre overfladen af. I dette tilfælde er det ikke praktisk med et bord i ægte træ, da det kan være sart i forhold til hvis børnene spilder på det. Med en online test kan du se hvad fordele og ulemperne er ved plankeborde. På denne måde kan du udse dig nogle bestemte borde, læse nærmere om dem og vurdere om det kunne være noget for dig.

Lav en hurtig google søgning 

Hvis du falder for et bestemt plankebord, så kan du altid lave en hurtig google søgning på det. På denne måde kan du finde ud af om bordet sælges til en billigere pris online i forhold til de fysiske butikker. Et plankebord kan hurtigt blive en dyr investering. Du skal tænke på at du køber et bord i god kvalitet som han holde i mange år. Bordene er slidstærke og kan godt tåle, at børn sidder og hamrer det ene eller andet ned i det. Selvom det kan være en stor post lige nu, så vil det med tiden være alle pengene værd, da det netop kan holde til meget og være dit yndlingsmøbel i mange år. 

Du kan altid tjekke hvilke plankeborde andre har købt online. Danskerne er gode til at dele deres erfaringer med andre, så de har med garanti givet deres mening til kende i forhold til om det er et godt køb eller et fejlkøb.