Indretning skal være personligt – også på børneværelset. Måske endda netop lige præcis i børnenes rum, hvor tryghed og hygge gerne skulle herske. Der er mange måder, som kan imødekomme det bedst muligt. Blandt andet med fine børneplakater og hylder på væggene, puder og tæpper til sengen og naturligvis legetøj i massevis. Over det hele. 

Gå online og undersøg mulighederne 

Der er ikke noget, som udstråler personlighed og humor, som sjove børneplakater. De bliver et udtryk for barnets interesser og vil ikke blot være til legekammeraternes skue, men også til barnet selv, når han eller hun er alene på værelset. At væggene ikke bare er tomme skaber en fylde i rummet, som giver følelsen af hygge. Når det tilmed er af figurer, som barnet kender og holder af, giver det en vis grad af tryghed – så kan det være, at det bliver lidt nemmere at falde i søvn selv om aftenen.  

Men hvorfor lige købe plakaterne online? Der er mange fordele ved online handel. En af dem er, at det er dejligt nemt online. Det kræver ikke mere end en søgning hist og her, og pludselig har man alting samlet et sted. Online opstår nemlig et stort, men overskueligt overblik, netop fordi du hurtigt kan sortere efter lige præcis det, som du gerne vil have. Så slipper du for at gå forgæves ind i butik efter butik, og ende med at gå tomhændet, træt og skuffet hjem.  

Alle børnenes elskede klassikere  

Heldigvis er der en masse fantastiske varianter af plakatdesigns henvendt særligt til børn og barnlige sjæle. Der er nemlig noget til enhver smag, uanset om man er til de velkendte, elskede figurer, skægge citater, det lærerige alfabet, søde pjuskede dyr eller meget mere – det er stort set kun fantasien, der sætter sine grænser her. Og heldigvis har både børn ofte rigeligt af den slags. Kreativitet, altså. Det handler derfor først om at beslutte sig for det udtryk, der matcher barnets temperament bedst (eller bevares, måske er det ikke til et barn, men snarere til din barnlige sjæl – hvilket også er både helt forståeligt og okay). Er han eller hun (eller du) mest til: 

 • Den lettere egoistiske, men stadig søde Bamse 
 • Nuttede afbildninger af stjernetegn  
 • Gode, gamle Kaj og Andrea 
 • En fin, glitrende trylle-fe 
 • Drengen og hunden fra introduktionen til Anna & Lotte  
 • Alfabetet i fængende farver  
 • De identiske Bananer i Pyjamas  
 • Andre leg- og lær plakater, gode til den tidlige skolegang 
 • Et skægt citat fra Lille Per  
 • Seje byggerimaskiner og biler  
 • En fin højdemåler, så barnet selv kan følge med 

Og meget, meget mere. Som det gerne skulle fremstå, er der helt vildt mange skønne muligheder – og heldigvis kan internettet hjælpe dig hele vejen igennem med overblik, sortering og bestilling. Når valget er faldet på en eller flere plakater, er det bare med at vente, afhente og indramme og vupti! Så er der også personlighed på barnets fire vægge. En hule, et hyggeligt rum fyldt med tryghed, minder og interesser. Lige præcis, som det skal være.