Hvis du er på udkig efter en ny seng, så er du landet det rette sted. Det kan være en svær opgave at skulle finde den perfekte nye seng til dig. Der findes mange forskellige senge derude – både typemæssigt, brandmæssigt, kvalitetsmæssigt og prismæssigt. Der findes ikke noget rigtigt og forkert valg. Det handler bare om at finde det rigtige til dig og din krop. Er du interesseret i en god og bæredygtig seng af høj kvalitet med lækkert design, bør du kigge efter en Auping seng. Du kan finde et bred udvalg af Auping senge her https://www.sengespecialisten.dk/brands/auping.  

Kvalitet og komfort 

Når du vælger at købe en seng fra Auping, er det med høj sandsynlighed på grund af den høje kvalitet og komfort. Auping senge er netop udstyret med Auping madrasser. Madrasserne er lavet specielt til at sikre den bedste komfort. Der er fokus på støtte, ventilation og trykfordeling. På den måde sikrer du, at madrassen giver dig den nødvendige rygstøtte, når du sover.  

Du kan vælge imellem fire forskellige fastheder, hvilket du bør vælge alt efter din vægt og højde. Vælg enten blød, medium, fast eller ekstra fast. Tag gerne et smut forbi Sengespecialisten og afprøv de forskellige madrastyper inden du vælger. Det kan være svært at vide, hvad fungerer for dig, hvis du ikke har afprøvet dem. Spørg også gerne en af medarbejderne om råd.  

Moderne og minimalistisk 

Auping er netop kendt for at lave senge af lækkert design. Der er fokus på at designe moderne senge med et minimalistisk udtryk, der passer perfekt ind i det klassiske nordiske hjem. Selvom alle Auping senge er til at kende rent designmæssigt, så er der stadig stor forskel på dem. Overvej gerne om du skal købe en elevationsseng eller en planseng. Det kommer helt an på dine behov og ønsker.  

Derefter kan du se på de forskellige sengemodeller fra Auping. Du kan enten vælge en Auping Original seng, en Auping Auronde seng, en Auping Essential seng, en Auping Match seng eller en Auping Noa seng. Læs om de forskellige sengemodeller på Sengespecialistens hjemmeside. Du kan også chatte med eksperter på deres hjemmeside og bede om råd.  

Bæredygtigt brand 

Auping er ikke bare et brand, der går op i design og komfort. Bæredygtighed er også utrolig vigtigt for Auping. De arbejder af den grund for en mere bæredygtig fremtid. Det gør de blandt andet ved at sørge for, at deres sengefabrikker er C2C-certificerede. Sengene er designet og produceret af genanvendelige materialer, som kan laves om og benyttes igen og igen. De kæmper deres kamp for klimaet, og har sørget for at være den første Cradle to Cradle-sengefabrikant i Holland. Hvis du også er interesseret i at gøre noget for klimaet, så er en Auping seng en god måde at gøre det på. Du får en lækker, komfortabel seng samtidig med, at du bidrager til et sundere klima og mere bæredygtig verden.