Er der en fest på vej i din nærmeste fremtid? Så gælder det om at går all in, når du har rollen som vært. Danskerne er et folk, der elsker at feste, og vi elsker også at være vært, så vi kan give vores venner og familie en god aften. Har du alt, hvad du skal bruge, til din næste fest?

Til alle slags fester

Når du holder fest, er det vigtigt, at du har købt balloner til lejligheden. Det er nemlig noget af den pynt, der skaber allerbedst feststemning. De kan bruges til mange forskellige formål, og også til alle slags fester. Du kan bruge balloner til nytårsfesten, studentergildet, konfirmationen, fødselsdagen eller en helt almindelig bare-fordi fest. Danskerne har ikke altid brug for en grund til at feste, andet end vi godt kan lide det, så vi har mange fester, man holder ”bare fordi”. Selv til den slags fester gælder det om at pynte op og give den gas!

balloner

Som bogstaver eller tal

Balloner er perfekte til dekoration, især hvis du køber dem i form af bogstaver eller tal. Tallene er rigtig gode til en række fester; det kan for eksempel være til fødselsdagsfester eller nytår. Her kan de også fungere som den perfekte baggrund til fine billeder, som I kan tage under begivenheden. De billeder vil blive til skønne minder, og takket være ballonerne, vil I altid kunne huske hvilket år, billederne blev taget. Bogstaverne kan også bruges til meget; med dem kan I skrive ord i luften, såsom ”student” eller ”surprise!”, så alle ved, hvad festen handler om.

Til selskabslege

Den elskede pynt behøver faktisk ikke kun at være pynt; de kan også bruges til noget andet i løbet af festen. Der findes nemlig en helt masse selskabslege, der bruger balloner under legen. Det gælder for eksempel ballondans, hvor alle har en ballon bundet om anklen med et stykke snor, og så sættes der noget god musik på, som man kan danse til. Under dansen gælder det om at poppe de andres, og når den poppes, er man ude af legen. Den, der vinder, er den der står tilbage med en ballon om anklen. Det er rigtig sjovt, og er med til at skabe en god stemning til festen.

Som dekorationer

Sidst, men ikke mindst, kan de selvfølgelig bruges som dekorationer. De kan hænges i loftet med et stykke tape, de kan pustes op med helium, så de selv svæver rundt i lokalet, eller du kan lave fine dekorationer med dem. Man kan være utrolig kreativ med dem; man har før set andre lave juletræer ud af dem, fine buer eller hele bånd. Det gælder bare om at være kreativ.

Den bedste fest

Med balloner er du godt på vej til en alletiders fest. Det vil skabe en fantastisk stemning, uanset om de bliver brugt som dekoration eller til selskabslege eller måske endda til begge dele. Du kan bruge dem til flere forskellige ting, så det er bare om at få købt en masse og gå i gang!