En kontinentalseng er et populært valg, fordi den typisk er bredere end en østlig king size seng. Dette giver par mere soveplads og kan være mere behageligt for dem, der kan lide at sprede sig. Derudover har en kontinentalseng normalt en lavere profil end en østlig king size seng, hvilket gør den lettere at komme ind og ud af. Du kan finde et stort udvalg af de gode kontinentalsenge hos https://time2sleep.dk/collections/kontinental

Hvilke fordele er der ved en kontinentalseng ?

Nogle mennesker synes, at en kontinentalseng er mere behagelig, fordi den tilpasser sig kroppen bedre end en traditionel seng. Dette kan især være en fordel for dem, der lider af rygsmerter. Derudover kan en kontinentalseng være et godt valg til små soveværelser, fordi den fylder mindre end en traditionel seng. Fordelene ved en kontinentalseng er bl.a. også mere soveplads, en lavere profil og ofte en mere overkommelig pris. Denne type seng er perfekt til par eller til alle, der ønsker lidt mere plads til at bevæge sig rundt, mens de sover. Derudover er kontinentalsengen typisk lettere at komme ind og ud af end en king size seng, hvilket gør den til et godt valg for personer med mobilitetsproblemer.

Typer af typer kontinentalsenge

Der er flere forskellige typer kontinentalsenge at vælge imellem, herunder følgende:

  • Innerspring: En kontinental seng med fjedre har spiraler, der giver støtte. Denne type seng er typisk billigere end andre typer kontinentalsenge og er et godt valg for folk, der ønsker en mere traditionel soveoplevelse.
  • Memoryskum: En kontinentalseng med hukommelsesskum tilpasser sig kroppen og giver støtte og trykaflastning. Denne type seng er et godt valg for folk, der ønsker en mere luksuriøs soveoplevelse.
  • Gel-hukommelsesskum: En kontinentalseng med gel-hukommelsesskum tilpasser sig også kroppen, men den har et lag kølende gel, der hjælper dig med at holde dig kølig, mens du sover. Denne type seng er et godt valg for folk, der har en tendens til at sove varmt.

Hvilken kontinentalseng er den rigtige for dig?

Der er ikke én type seng, der passer til alle, så det er vigtigt at overveje dine egne sovevaner, når du vælger en ny seng . Hvis du har tendens til at være en urolig sovende eller hvis du bevæger dig ofte rundt, mens du sover, er en springmadras måske ikke den rette for dig, fordi de ofte giver mere bevægelsesoverførsel . På den anden side kan madrasser med hukommelsesskum holde på varmen, hvilket kan gøre dem ubehagelige for nogle

Overvejelser til valg af kontinentalseng

Hvis du overvejer at købe en kontinentalseng, er der nogle få ting, du skal huske på. For det første skal du sørge for, at sengen er bred nok til både dig og din partner. Derudover skal du tjekke højden på sengen for at sikre dig, at den er lav nok til, at du nemt kan komme ind og ud af den. Endelig skal du overveje prisen. En kontinentalseng er typisk mere overkommelig end en king size seng.