Mangler du en reklameartikel, som skiller sig ud, og som giver din virksomhed opmærksomhed? Paraplyer med logo kan være den helt rigtige reklameartikel, for dig og din virksomhed

Lad dine kunder nyde regnvejret under deres paraply med logo

Skyerne er tunge af regn, og gaden er mørklagt. Mange mennesker skynder sig hjem fra arbejde i det forfærdelige vejr. De fleste har glemt en paraply, da de håbede på, at maj måned ikke ville bringe mere regn. Det kommer dog ikke som en overraskelse, da vejret i Danmark er ufattelig omskifteligt. Man kan derfor ikke altid regne med, at det tøj man har taget på om morgenen vil være optimalt gennem hele dagen. Alle på gaden er klædt i sort, og i løb, pga. det vilde vejr. Pludselig kommer en kvinde gående ned ad gaden. Hun smiler og går langsomt, med standhaftige skridt ned ad gaden. Hun har ikke travlt, men går i sin egen verden og nyder vejret og duften af regnvejr. Hun bærer en lyserød paraply med logo. Stilfuld, smart og et frisk pust til de kedelige og grå omgivelser, som hun befinder sig i. Hun kigger rundt på menneskerne, som løber forbi hende for ikke at blive våde. Paraplyen med logo fik hun i forbindelse med et forretningsmøde, som hun deltog i om morgenen. Hun blev overrasket over paraplyens design. Den lyserøde farve gjorde hende glad i låget, men hun frygtede, at den nok ikke ville blive brugt. Efter en hel dag med sol vendte vejret dog og himlen blev kulsort, da hun trådte ud fra kontoret. Hun stak blot hånden ned i tasken, og fandt den klapsammenlige paraply med tryk.

Et hav af farver

Ønsker jeres firma at glæde jeres kunder med smarte paraplyer, når det danske vejr er vildt og uforudsigeligt? Firmaet TopSupplies kan hjælpe jer med at designe netop den paraply med logo, som skal repræsentere jeres firma i bybilledet. I har mulighed for at vælge mellem et hav af farver, og typer. Der er garanti for, at i kan finde den paraply med tryk, som i vil være stolte af at fremvise til kunder og samarbejdspartnere.

Den perfekte reklameartikel i Danmark

Danmark har et ekstremt og omskifteligt vejr. Dette gør paraplyer til den perfekte reklameartikel. Med paraplyen kan du sørge for, at dine kunder kommer tørt hen til deres kontor eller til møder. Samtidig får du dit logo ud i Danmarks gader. Design paraplyen i vilde farver. Så vil den med sikkerhed blive lagt mærke til blandt mennesker på gaden.

Hos TopSupplies kan alle behov tilfredsstilles da der tilbydes et stort udvalg. Jeres virksomhed kan blandt andet købe stormsikre paraplyer, golfparaplyer og smarte klapsammenlige paraplyer med tryk. Disse vil med sikkerhed imponere jeres kunder, og være med til at styrke jeres brand. Giv jeres kunder et smil på læben, ved at tilbyde dem smarte og stilfulde paraplyer med logo.