Der bliver færre og færre rygere i Danmark, hvilket naturligvis er en god tendens. Men hvis du er en af dem der er begyndt at ryge, så kan det være svært at stoppe når først man er begyndt. Derfor er der mange rygere der vælger at finde et alternativ til smøgerne, hvilket for eksempel kunne snus eller vape. Mange rygere vælger at begynde at vape for at slippe for cigaretterne. Vapen giver nemlig stadig nikotinen, men man slipper for tjærer og andre skadelige stoffer i lungerne. Derudover får man også stadig lov til at praktisere vanen med at tage noget op til munden og får stadig lov til at opleve at man får røg ud af munden, hvilket kan betyde at man får mindre lyst til cigaretter og ens rygestop forsøg har større chance for at være succesfuld. Vil du prøve dette nye værktøj af, så besøg Gosmoke.dk, og ellers kan du blive klogere på vapes og E juice lige her.

Hvad er Vapes?

En vape er en lille håndholdt maskine, som laver damp, man som vaper kan inhalere og puste ud igen. Det gode ved en vape er, at man får knapt så mange skadelige stoffer ind i kroppen. Vapen består hovedsageligt af tre dele som er et batteri, en coil og en tank. Tanken er der hvor man hælder E juicen i, så man har noget man kan vape. Batteriet giver strøm til coilen som tjener det vigtigste formål i en vape. Coilen har til formål at varme E juice, eller væsken, op så det bliver til damp som man kan inhalere. Disse tre dele til sammen giver vapen, kan endten købes hver for sig eller i en pakke. Hvis du vælger at købe den i en pakkeløsning, så kommer det til at koste dig omkring 250 og opefter, afhængigt af hvilken model du vælger at købe. Selvom det lyder dyrt, så bliver det på længere sigt billigere end cigaretterne, eftersom E juice holder længere end en pakke cigaretter, så i løbet af noget tid vil man have tjent pengene ind igen.

Hvad er E juice?

E Juice er det man kalder den væske, som man heller i sin Vape. E juicen kommer i mange forskellige nuancer, med forskellige smage og med forskellige nikotin niveauer. Det giver dig mulighed for langsomt at nedtrappe mængden af nikotin så man i sidste ende kan holde helt op med både at vape og ryge. Det betyder til gengæld også, at man kan vælge den smag man foretrækker og skifte, hvis man bliver træt af den samme smag. Hvis man har svært ved at slippe cigaretterne på grund af smagen af tobak, så kan man faktisk også få en E juice med tobak smag. Priserne på E juice varierer en smule, men ligger generelt på omkring 29 kroner for en flaske. Hvor længe flasken holder kommer an på hvilken størrelse flaske du køber, hvilken smag du vælger, konsistensen på væsken og mange andre ting, men generelt vil du være i stand til at fylde din vape mange gange.