Hvis du allerede ejer en kat, eller du i den nærmeste fremtid ønsker at anskaffe dig en kat, som du tænker skal gå indenfor, så er det vigtigt, at du giver den muligheden for at gå på toilet i en kattebakke. Når man holder en kat indenfor hele dagen, og den derfor ikke kan gå udenfor for at komme af med sine efterladenskaber, kan der meget hurtigt blive ulækkert og komme til at lugte i huset, hvis ikke man har en kattebakke. Dog er det ikke nok med bare en kattebakke, som katten kan gå på toilet i, for uden kattegrus bliver kassen hurtigt meget ulækker, når katten har været på toilet.

Her finder du en lang række af forskelligt kattegrus

Hvis du ikke allerede har fået fat i en kattebakke og tilhørende kattegrus, så skal du have fat i det, inden katten kommer hjem til dig, så den kan komme på toilet så snart, den har brug for det. Hvis du gerne vil kunne se på noget forskelligt grus, kan du se på en række af det bedste kattegrus på denne side!

kattegrus

Prøv dig frem med at se, hvad din kat foretrækker

På denne side kan du, udover at finde en række af en masse forskelligt kattegrus af en super god kvalitet, læse en guide til, hvordan du finder det grus, der passer bedst til din kat, samt læse en guide til, hvordan du holder kattebakken bedst muligt ren. Det kan som sagt være svært at finde ud af, hvilket grus, din kat foretrækker, for ligesom mennesker er forskellige og for eksempel foretrækker noget toiletpapir fremfor andet, er katte også forskellige og har derfor også forskellige præferencer i forhold til kattegrus.

Sådan undgår du, at der kommer til at lugte i huset

Det kan være svært at sige, hvad for noget kattegrus, din kat foretrækker, og derfor kan den bedste måde at finde ud af det på, være ved at prøve noget forskelligt og se, hvad din kat bedst kan lide. Når man har en indekat, som derfor også går på toilettet indenfor, kan det hurtigt komme til at lugte, hvis ikke man finder noget kattegrus med duft. Hvis du gerne vil undgå, at der kommer til at lugte i boligen, når din kat har været på toilet, kan du med fordel prøve at finde en slags grus, der indeholder en duft. I naturen vil katten grave sine efterladenskaber ned i jorden, og det vil den derfor også gøre i kattebakken på grund af sit instinkt. Når katten graver sin afføring eller urin ned i kattebakken, vil kattegrus med duft dække den lugt, der følger med, når katten har været på toilet, så dette kan du med fordel prøve at overveje at få fat i!

Prøv at tage et kig på siden!

Uanset hvad du finder ud af, bør du prøve at tage et kig på siden, så du kan se et stort udvalg af det forskellige grus, som du kan få fat i til din kat!