Indretning er noget, som mange synes er spændende at gå op i. Ens indretning af hjemmet siger nemlig meget om, hvem man er, hvordan ens stil er, og hvor kreativ og eksperimenterende man. 

At eksperimentere med sin måde at indrette sig på er noget, som flere og flere kaster sig ud i, og som faktisk åbner op for nogle meget spændende projekter i hjemmet. For nogle gange kan man nemlig godt udfordre sig selv lidt mere, hvor det ikke bare indeholder en klat maling og nogle plakater på væggene, men hvor man prøver nogle nye og spændende tendenser af, som meget vel kan give et helt unikt udtrykt i hjemmet. 

New Yorker væg som rumdeler

Et indretningsfænomen, som er begyndt at snige sig ind i flere og flere hjem, er, New Yorker dør. Typisk fungerer New Yorker væggen som en form for rumdeler – det kan være i alt fra soveværelset til stuen, men fordi væggen netop består af vinduer, føles rummet ikke lige så lukket – det ser derimod stilet og åbent ud. 

Man behøver dog ikke at bruge New Yorker væggen som en rumdeler. Den kan også fungere som en slags vindue fra det ene rum til det andet. Hvis man eksempelvis gerne vil have, at man skal kunne se fra entreen ind til et andet rum, kan man også sætte en NewYorker væg op. Det giver i hvert fald en spændende dynamik i rummet. 

Gymnastikgulvsmøbler

New Yorker væggen er et bud på noget spændende, man kan prøve af i sin indretning, men der er også mange andre spændende trends. En trend, som eksempelvis er at se flere og flere steder, er gymnastikgulvsmøbler. Det er en del af hele den her genbrugstrend, hvor man altså bruger gamle materialer til at skabe noget nyt og sejt.

Hvis man er klar på et lille gør-det-selv-projekt, kan man jo prøve at lave et lille sofabord, eller måske endda et spisebord, ud af gamle brædder fra et gymnastikgulv. Det giver noget sjæl og historie til hjemmet, og så er det også bare helt unikt at have den slags møbler i hjemmet. Så det er måske noget, der skal prøves af, hvis man har mod på det.

Alternative vægge

Hvis man ønsker at skabe et helt nyt udtryk, når man går ind i boligens rum, så kan man også prøve at eksperimentere lidt med væggene. Der er mange måder, man kan gøre det på.

Hvis man har nogle vægge, som er mursten indenunder tapetet og pladerne, så kan man eksempelvis vælge at lade dem stå som rå murstensvægge. Det giver rummet et helt andet og meget mere rustikt udtryk, hvilket ser rigtig smart ud. 

Man kan også tænke lidt over, om almindeligt tapet eller maling er en anelse for kedeligt, og man i stedet for skal eksperimentere lidt med nogle fliser eller klinker på væggene – eventuelt i nogle spændende farver eller mønstre. Hvis man gør det i et rum som stuen, der ikke traditionelt har fliser på væggene, kan det i hvert fald give et meget spændende og sejt udtryk.