Efter halvandet år med nedlukninger verden over, har danskerne flere penge end de er vant til. Man har ikke kunne rejse, gå i teateret, gå på restaurant eller gøre de ting, der normalt sluger ens penge. Mange er derfor gået i gang med at renovere deres lejlighed eller hus. Hvis du går med de tanker, så kan det føles som et uoverskueligt projekt. Man skal både finde murer, elektriker, VVS’er, tømrer og meget andet. De skal snakke sammen, planlægge sammen og få alt til at gå op i en højere enhed. Du kan derfor med fordel vælge en totalentreprenør, så alt bliver ordnet på en gang, og du ikke skal jonglere med en masse bolde i luften. 

Hvad kan en totalentreprenør? 

Totalentreprise betyder, at man kombinerer flere fagområder på en gang, så man ikke skal have kontakt til flere forskellige håndværkere på en gang. Det er simpelthen en pakkeløsning man får. Det er en rigtig god idé, hvis man har gang i et større byggeprojekt. Hvis du bor i København, er Egerbyg et rigtig godt bud for totalentreprenør Sjælland.  

Hvad er fordelen ved at vælge en totalentreprenør? 

Der er mange fordele, når det kommer til at vælge totalentreprise, i forhold til individuelle håndværkere. Det er for dig, som kunde, en bedre sikring, da arbejdet er udført af professionelle håndværkere og fagfolk. Ydermere, så er du sikret den mest optimale koordinering af dem som skal arbejde i dit hjem, da kommunikationen foregår internt; det er nemlig det samme firma, med de samme ansatte der står for det hele. Hvis du vælger en totalentreprenør som løsning, så slipper du for at skulle koordinere håndværkere, kontakte myndigheder og indhente eventuelle tilladelser. Du slipper også for at skulle udarbejde projektbeskrivelser og tegninger, da det er opgaver som totalentreprenørerne tager sig af. 

Hvorfor vælge en totalentreprenør? 

Du kan måske godt lide selv at arrangere alt. Det kan man også godt gøre, men når så mange mennesker og deres tidsplaner skal koordineres på en gang, kan du meget hurtigt føle, at du faktisk slet ikke har det overblik du ønsker. Har du mod på at give noget af dit ansvar fra dig, uden at miste overblikket og dine ønsker som skal opfyldes, så kan du roligt vælge en totalentreprenør og læne dig tilbage. 

Hvordan er processen? 

Når du kontakter en totalentreprenør, vil du starte ud med et møde, hvor alle dine ønsker og drømme bliver hørt. Der vil efterfølgende blive udarbejdet en skitse og tegninger over hvad du ønsker. Efterfølgende, så vil totalentreprenøren indhente alle byggetilladelser og tage sig af alle andre formalia, som gør at du slipper for bureaukratiske kampe. Når alle tilladelser er hentet, og tegningerne er godkendt af dig, så kan processen faktisk gå i gang. Det er heldigvis ikke mere kompliceret end det. Vælger du eksempelvis Egerbyg, vil du også få en dato for, hvornår renoveringen er færdig, så du ved præcis, hvad du har at gøre med. Det kan faktisk næsten ikke gøres nemmere!