De fleste af os danskere kender til ønsket om, at yde vores bedste både derhjemme, på arbejdet, sammen med dem vi har kære og måske når vi yder vores fritidssport. Det at yde sit bedste, kommer tit af, at man har det godt og føler sig godt tilpas.  

At føle sig godt tilpas kommer sig oftest af at man føler man gør det godt og ser ud som man har lyst til. Derfor findes der i dag mange kvinder som bruger lang tid på at gøre sig klar om morgenen og har mange trin de skal igennem. Men du kan her læse meget mere om BB cream og hvad det kan gøre for dig og din hud. 

Hvad er en BB cream? 

Hvis du lige nu sidder og tænker over, hvad en BB cream er, ja så kan det lettest beskrives som en dagcreme der indeholder farveskiftende pigmenter. Disse pigmenter blender sig ind i din hudtone når den påføres og giver dig en helt perfekt ensartet dækning og farve.  

En BB cream kan dermed siges at være en blanding mellem et fugtgivende og beskyttende hudplejeprodukt og en foundation, da den har evnen til at forskønne din huds pigment og kompleksitet. Der findes altså et hav af forskellige BB cremer, således der er noget der passer til alle hudtyper, og de kan finde den bedste bb cream til dig ved at klikke på linket lige her. 

Hvorfor skal du bruge en BB cream? 

Men hvorfor skal du bruge en BB cream, når der nu findes foundations? Jo en BB cream har mindre dækning, og er altså favorabelt for de, der ikke ønsker en hel dækning, og blot vil have et mere naturligt resultat.  

Det er altså godt for dem, der blot ønsker en mere ensartet pigment, men ikke ønsker en hel ‘maske’ eller at føle at ens ansigt er helt dækket af creme. Derudover er BB cream smart, da det jo indeholder en masse gode mineraler og stoffer der er godt for din hud. Dette er ikke noget du normalt får i en foundation eller andre slags pigment cremer, hvorfor BB cream skiller sig ud. 

Hvilken hudtype har du? 

Når du skal finde den helt rette BB cream, ja så kræver det at du kender din hudtype, og du ved hvad du har brug for. Det kan nemlig være ganske afgørende om du har tør hud, fedtet hud, en kombineret hud eller måske har en del tilstoppede porer. Alt dette gør sig gældende når du skal finde den rette og bedste BB cream, og ved hjælp af linket ovenfor, kan du se de mange forskellige BB cremer som er at finde på surisuri’s hjemmeside.  

Her vil du uden tvivl kunne finde den helt rette BB cream til dig, til din hudtype og som passer til den hud du har. Så klik på linket og sørg for at du altid har det godt og føler dig godt tilpas, således du kan være den bedste udgave af dig selv.