Der er mange flotte ting at se og opleve, hvis i tager på camping i Østjylland. Østjylland byder på en masse forskellig som blandt andet på smuk natur, populære attraktioner, lokale restauranter og meget mere. Århus er Østjyllands største by og er helt sikkert et besøg værd. Det er altså muligt at kombinere noget storbyferie med natur og idyl.

Campingplads i Østjylland

Første skridt mod campingferien er selvfølgelig at finde en campingplads i Østjylland. Bryrup Campingplads er en campingplads for hele familien, med sine mange aktiviteter og naturskønne område. Der er hyggelige cafeer, lækre restauranter, og alt du behøver for den perfekte ferie. Du kan både leje en plads til din campingvogn autocamper, men er du ikke den heldige ejer af disse to ting, er det muligt at leje en lækker hytte eller villatelt. Det er derfor en campingplads til alle.

Derfor skal i tage på campingferie:

Campingferie er populært blandt danskerne og især hos ældre mennesker og børnefamilier – og det er der mange gode grunde til.

  • Aktiviteter: Det kan hurtigt blive kedeligt for børnene at skulle ligge ved en pool i flere timer hver dag. På en campingplads er der rigeligt med aktiviteter til hele familien, som for eksempel minigolf, legeplads og meget mere.
  • Få nye bekendtskaber: En campingplads er det perfekte sted at være social og møde nye mennesker. Dette er både hos de voksne men også for børnene, som vil møde nye venner på legepladsen eller på tværs af pladserne. På en campingplads er der rig mulighed for at børnene trygt og sikkert kan løbe rundt og lege og besøge hinanden.
  • Spar penge: Generelt er camping en billig ferieform i forhold til de mange andre måder at holde ferie på – især hvis i er en stor familie. Når du er på camping har du også mulighed for at stå for din egen mad, hvilken kan spare jer rigtig mange penge, i stedet for at skulle spise ude hver gang.
  • Ferie i Danmark: Hvis i skal holde ferie i Danmark, så er en campingplads det ideelle sted at tage hen med børn. Med en campingplads behøver i ikke engang at tage til udlandet. Der er nemlig alt det, der behøver for at give den rigtige ferieoplevelse.
  • Det er hyggeligt: Det er ikke til at komme uden om, at camping er en af de hyggeligste ferieformer, og også den hvor man kommer hinanden mest nær. Det er en mere personlig ferieform, og for mange kan det være mere spændende at skulle “klare sig selv” end at ligge på et all inclusive hotel.
  • Et mobilt sommerhus: En campingvogn er lidt ligesom et mobilt sommerhus. Har du din egen campingvogn eller autocamper, kan du føle dig tryg og hjemme, uanset hvor i landet du er. Du har også mulighed for at få flere af dine egne ting med på ferien inde i campingvognen.